Time Goes By ...

Fyfan va tiden har tendens till o förflytta sig.. går ju i rasande fart, nu va de ju ett tag sen sist man satt o yrade framför blööggen. har typ absolut inget i skallen för tillfället o skriva men va ändå tvungen o uppdatera skiten lite =)

jaha jaha, där ser man.. allt flyter på jävla bra om ja får säga de självt..

mm så är de.. men tack då!

hej svej!



















NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ nu håller ju det på o bli sådär jäääävla tråkigt som ja inte vill ha de.. slänga in några meningslösa skit rader om hur dagarna är.. nee fy o usch!!
men va faan ska ja skriva då??

är helt tom i kupan!

hmm...

ja köpte en köksradio häromdan..!

och ett tangetbord så ja kan ligga i soffan o styra hela alltet... de ni!
haha, skapligt efter.. de har väl varenda tjomme nu för tiden...

mm kanske de men ja är inte vem som helst...
ja kan va den enda snubben som kanske fortfarande gillar o sitta på en mysig data stol vid databordet =)
japp så äre.. 

tralla laa laaaa...

nee fyfan så dött de här va..
kan ju egentligen skriva huuur mycke som helst om vad man gör o vilken frisyr man har o allt sånt tråkigt men de blir bara meningslöst o märkligt och så får ni ju oxå reda på vad ja gör o allt sånt o de går ju inte
haha!

tjoooooooohoooooooooooo!!
nee snart kommer päsään o lill hampus så ja ska ta o avjunda!!

kan de bli ett kliv in das november light till kvälla kanske??
hade ju tänkt dra till simhallen men de får bli på lördag....

viiiii hörs dåå!

puss&kjääm o frys ihjäl där ute.. elle inte!

elle jo gör de!!

MOAHAHAHAHA!!!



puss! <3



Lite rättning ..

I inlägget nedan skrev jag att de va glenmark som hade visat upp sig o tyckt till men det var Niklas strömstedt, men de gör ju inte saken annorlunda för han är ju precis lika dålig han, om inte värr..
Ni ser ju själva ....





Jaa, Lite lik Charles Manson kanske, fast med kortare hår ..

Dan före dan!



Före helg alltså!

ska bli skönt med lite ledigt, ja vet iofs att det ändå är måndag snart igen men så får man väl inte tänka..
allt går så sjukt fort.. nästan dags o planera in vart nånstans man ska gömma sig på julafton..
o då menar ja verkligen gömma sig.. vet inte vad det är riktigt men har svårt för just julafton.. all jävla stress o glada miner som ska fejkas upp i ett ansikte som knappt vet om de vill lé.. 
men men, vad gör man inte för o vara andra till lags.. klart man säger god jul o spänner upp ett leénde till varenda käft man träffar. för trevlig ska man ju vara..

de är rätt sjukt de där.. träffar man på en busschaufför tex dagen innan jul eller någon annan som man möter som man inte känner, typ kassörskan i affären. träffar man på sånna människor vid sånna tillfällen när det är någon högtid så säger vi självklart god jul elle gott nytt år. men de går fan inte säga typ, ha en bra dag elle trevlig helg! nee de går ju inte vara så trevligt en helt vanlig dag lixom..

men de finns värre saker vi märkliga varelser håller på med.. en av dom som kan störa ihjäl mig är bland annat när man sitter o väntar på en buss.. man va typ först i holken o har väntat längst, sen droppar de på folk allt eftersom, o när bussen kommer trycker det aset som stått minst tid o väntat sig fram o går på först.. visst! han kan inte veta vem som har stått längst tid o väntat men inte fan är det han iaf, så mycke vet han ju om han kom sist till hållplatsen.. eller andra idioter som inte kan tyda skyltar i trafiken.. mitt hjärta slår trippla slag o svetten bara rinner ner för pannan när ja ligger bakom en bil jävel som kör i 30 fast att de är 50.. ja vet att i detta läge kanske det är mer fel på mig men hur jävla svårt äre o läsa en skylt!? som en väg i kära malmslätt tex..
på den står det 30, sen under den är det en tilläggsskylt där det står 07:00-17:00 och under där typ 18/8-7/6
(vet inte om datumet stämmer exakt men måste bara ge ett exempel) vilket innebär att mellan typ juni o augusti så är det 50! meen det är tydligen bara jag i hela jävla världen som har förstått de.. o det värsta är att hur arg man än blir så kör dom ändå i 30.. ja har försökt o göra de flesta tecken o symboler med händerna till folk framför men inte med något lyckat resultat.. sist nu för bara nån vecka sen tuta jag och visade upp 5 fingarar (som i 50) då vände sig varenda käft i bilen sig om o glodde, alla 5 samtidigt som om dom va nära en krock typ. fast att de bara va lilla jag som satt med uppspärrade ögon o vifta med hela handen.. undra hur snacket gick i den bilen...
aja..

nu börjar de bli sådär jobbigt långt igen men de skiter jag i för ja måste skriva en sak till..
såg på tv nyss om den där IPRED-lagen om fildelning o de, var väl bland annat eva dahlgren och glenmark som influera på lite bilder och prata lite i tv..
och det är väl självklart att dom sitter o tjuter små nubb när det gäller sånt här för vem fan vill köpa deras skivor liksom? dom laddas väl inte ens ner? de vet väl alla att den som går o köper en glenmark cd blir klassad som idiot.. är väl en sak om man sitter hemma i smyg o laddar ner skiten men de tycks ju ingen ha gjort heller. perfekt för dom o passa på o få lite tid i media så nån där ute kanske kommer o tänka på dom..
kan inte förstå att nån av dom har tjänat pengar på musiken iofs, men de verkar dom visst ha gjort.. aa fast inte nu längre tydligen.. elle hoppas inte iaf..

imorrn är det fredag så va snälla mot varann!!
sov gott o vakna i tid!

puss&kram!

blogg blogg blogg...

har nästan glömt bort de här med bloggeriet..
vore ju synd o lägga av så här tätt inpå premiären av den liksom..

så vad ska man skriva?? hmmm, orkar ju inte hålla på o skriva sånna där långa inlägg varje gång för då vet ja ju att ni inte läser skiten.. vill ju inte va som nån jävla Alexander Schulman elle nån annan av dom där jätte mupparna som försöker rida sig in i saker på andras bekostnad. vill o kommer aldrig vara i närheten av o bli nån sån alltså men om man latjar upp ett nytt inlägg per dag så lär väl nån jävla bloggspanare ringa en om ett par år för o försöka tjäna pengar på en elle nått.. äre inte så de går till? verkar lite som så.. verkar som det sitter folk där ute i cyber rymden som är lite av sånna där agenter som de finns i fotboll bland annat, att de sitter sånna o glor runt på blogg sidor o försöker värva in nya stackars vilsna själar i blogg djungeln. eller att någon stor äcklig reklambyrå märker att de springer mycke folk inne på en vissa blogg eller sida, då är dom genast där o knackar på o vill slänga upp nån jävla deal så asen kan tjäna ännu mera pengar på stackars vanligt folk.. iof är väl inte vi som bloggar så vanliga för nånstans har de väl gått snett när man måste hävda sig på ett jävla tangetbord o lägga ut sitt lilla liv på WORLD WIDE WEB...

men men.. snart är väl de här lika inne som ett par jävla converse dojor elle facebook.. elle det kanske de redan är? o converse skor kanske är ute för länge sen, är väl bara jag som är lite bakom, som inte riktigt fattat mig på all ny skit som kommer.. men de är rätt schysst ändå de här.. man får lite utlopp för vad man tycker o tänker o man kan dela med sej av de, istället för o gå hemma ensam o svära på tex nått dumt jävla tv-program elle nån jävla granne som inte lärt sig o gå normalt fast att gubbfan kanske är 50 bast. som bara MÅSTE gå med hälarna före o trycka till så mycke dom kan när lilla jag ska sova.. fast de är klart, dom får ju visserligen igen på helgen när man sitter o flummar till något roligt klipp på youtube elle lyssnar på nån schysst musik.. men men.. de är såhär de är.. bara gilla läget o rätta sig in i lilla ledet.. lär ju inte vara någon skillnad på nu och då (senare i livet asså) vad det gäller de här..
eller??

'Qui vivra verra'

med andra ord, den som lever får se!

puss o god natt till alla underbara, ni andra kan få en kram!
på återseénde här ifrån Jockes vardagsrum, klockan är nu 21:49 och det börjar bli tajm för drömmarnas värld!
glöm inte bort att inte glömma bort varandra, människor är viktiga.. de flesta av oss iaf!

FAAN, nu blev de ju sådär tråkigt långt igen som ja inte ville ha de.. de liksom bara flöt på.. blir som en drog de här.. skulle kunna fortsätta en massa mer men de orkar ja inte, o ingen av er som kanske vill försöka läsa de här heller..
nee nu ska ja ge mig... nu ger ja mig!!

så nu har ja gett mig.. ligger redan o sover.. typ..
de är ju som en dålig drog de här.. trodde de va hjärnan som bestämde över fingrarna men de är tydligen fingrarna själva som bestämmer över sig själva liksom.. konstigt de där..
kanske borde skriva lite om de oxå? om hjärnans funktioner o uppbyggnad.. 
haha joo elle hur som om ja vore rätt person för de.. skulle inte tro de va!! 
nee, skit ner er! 



o du! mmm du ja... kom o myys sa ja!

Tjoflöjt o tack för mig!

lalala ...

blir så frustrerad, en del (rätt många) människor säger med jämna mellanrum att "jaa, livet går fort" o bla bla.. kom o tänka på att är de så jävla underligt egentligen när vi aldrig lever i nuet utan jämt ska ligga före. vi ska fan va före med allt hela tiden.
tex idioter som börjar julpynta o handla julklappar i oktober. liksom för helvete, kan vi smälta sommaren o låta hösten få va lite. näää, för då ska de ut o handlas julklappar elle ännu värr, börja rota fram skit pyntet på vinden (som dom för övrigt vet precis vart de står eftersom dom är så jävla kåta på o pynta redan året innan när dom packa ner skiten, så dom ställer kartonger o allt annat skräp så lätt tillgängligt som möjligt).
eller om vi tar som exempel idioter som lanserar bilar eller tv spel år 2008, då är plötsligt nya modellen av typ saab från -09 eller nya NHL som egentligen ska vara från 2008, heter NHL 2009. är inte de jävligt mysko..

inte för ja egentligen bryr mig ett skit av vad dom döper saker till men själva grejen att vi hela tiden påskyndar allt som vi vet kommer o komma, de gör mig lite smått frustrerad. inget jag går runt o tänker på hela dagarna o som fyller min vardag men kom ändå o börja tänka på de.
om vi inte skulle vara så jävla stressade o framfusiga, vilket jag själv är iof men om vi skulle varva ner lite o låta saker ha sin tid skulle vi inte behöva o typ klaga på att allt går så fort. ja kan lova att tex NHL 2009 kommer o komma, men inte 2008! nu vet jag inte helt säkert att just de är så i tv-spels branschen
att dom gör så men har för mig de va så förr, kan inte bry mig mindre om tv spel men de va bara ett exempel. kom inte operativ systemet windows som hette 2000, de kom väl i typ slutet av 1998. om dom nu så gärna vill döpa sånna saker så dom ligger typ rätt i tiden kan dom då inte göra det mera rimligt.

va dags för ett inlägg kände jag så de fick bli lite funderingar.. 
förövrigt så är de jävligt dåligt på tv en kväll som denna.. tråkigt, borde inte bajs kanalerna tänka till lite nu när minusgraderna börja komma, borde dom inte fatta att folk är mer hemma nu.. borde dom inte släppa lite nya program och sånt! fyfyfy... orkar inte med den där låtsasgarvande Martin Timell längre. börja bli dags o sträcka sig tillbaka lite.. Precis som den där jävla Per Gessle! FÖR HELVETE PERA!! Din karriär tog slog efter gyllene tider.. för helvete kom igen, skriva låtar om nån jävla spegelboll, käka svamp kan du väl gärna göra men ge fan i papper o penna då!

nää nu börjar primo paolo på tv4+, får se vad den tuffingen har pyntat ihop!
ta vara på varann och kör med dubbdäck, o då menar ja inte kondomen näcken! 

PUSS O KRAM och slick i naveln!


 

Efter mycke tjat så..

Va tvungen o slänga till ett par extra rader för ett par polare sitter o garvar åt mig här om min blogg=) 
kvällen har varit mysig med en massa killar o god mat! HAHA fyfaan.. mysigt värr..
söndagen gjord och nu ska man försöka sova så man orkar upp till jobb o skit o piss imorrn.. 

funderar på o göra bloggen "offentlig" men vet ifan om ja vågar, har ju fått mig ett par garv här redan från folk så kanske skiter i de..
men men... 

sov gott och far åt helvete!

puss&kjaam!
 

Söndag söndag söndag

Av texten o tyda nertill ser de ut som ja är typ deppig elle nått men så är det inte=)
en förbannat jävla bra text bara, så ta er tid o läs den ;)

förövrig en rätt mysig söndag kanske elle nått.. gick upp för nån timme sen iof så har inte riktigt känt på den än..
men de blev nyktert igår så inget liggandes i sängen o tänka på va man gjorde igår elle vad man sa elle vem man träffa, haha! rätt åt er alla bakfulla själar därute som ligger hemma med ångest nu! ja vet att de faktiskt finns folk som kan festa på en "lagom" nivå och uppföra sig och aldrig någonsin blir så jätte bakfulla elle vaknar upp med ångest..
men då har ni heller aldrig varit fulla, sådeså.. nee men som sagt hoppas ni alla as där ute som typ va otrogna elle fick sitta för en LOB för att ni va för fulla elle gjorde bort er på annat sätt, hoppas ni tyckte att de va värt de idag! för om ni typ inte kommer ihåg nått elle har den där feta klumpen i magen av ångest så äre nog dags o lägga ner krökat =)

Ha en jävligt as fin söndag alla som är värda de! Nu ska jag till min älskade mormor o äta <3

Kyss och va rädda om er där ute i minusgraderna! @-)--


Spit my last breath ..

I tried to love but I've grown so empty inside
I tried to love until something inside me died
I try to live with this hatred inside I hide
I close my eyes as I lose my fuckin' mind

I look back upon the days that have gone
My wasted youth all the shit that's gone wrong with me
I see the world slowly slipping away
My silent scream goes unheard every fucking day

With all my soul I never wished it to be this way
I've lost my faith but I fall to my knees and pray
I rot away in this world not meant for me
And thoughts of murder are the only salvation for me

I walk the streets this violence grows inside me
The people's faces I see I want to make them explode
I want to take back from them what they've crushed out of me
I want my soul my youth my faith my life and the love I can't see

These scars that poisoned my soul they just continue to bleed
I feel this rage this hatred it's killing me
The days go on with no end
This violence inside me grows
I feel the end's coming soon but I won't go alone

I hear it I know you won't believe it
Voices in me that makes me paranoid
There it is do you hear it I know that I'm not crazy
But day after day I lose my sanity

My life I've always been alone
I've always been alone
There's nothing left of me
The game is over the game is over for me
I'm left without a soul
The game is over

Why why must I cry Why why must I die alone
No love left inside
My kindness has give way to an endless barrage of emotional scars
No love left in my heart
I've been dead since my innocence faded away
Why why must it be this way
I ask myself this question each and everyday
My anger runs out of control
I just want to die

RSS 2.0