Mån,Ons,Tis??

Är som en cirkus i skallen. Ingen koll på nått typ..
skönt med folk som ställer upp, som vill få en på fötter igen.. Tack <3

Har försökt ett par ggr innan att hitta fokus, självinsikt och disciplin men har typ fallit gång på gång.
Därför kommer denna gång bli på allvar.. 

förövrigt kom ja på nu att ordet disciplin inte alls stavades så som jag trodde hehe, de hade en mycket fulare stavning än den ja hade i huvvet.. diceplin elle deciplin vore skönare o stava de =)

haha vilket skit liv man har va? kan bara tänka mig hur era tankegångar går när ni läser.
"är snubben helt ute o trampar trampbåt? sitta o analysera ord och hitta den rätta stavningen en onsdag kväll när man kan gå ut o festa elle ligga i soffan o glo på america´s funniest home video."

joo precis som att de programmet skulle göra en mycke lyckligare typ elle som att dra ut o festa på "lill-lördan".
sen att ingen av er som läser de här bryr sig ett skit om america´s funniest home video är väl en sak, men ni har säkert nått annat på tapeten som är bra mycke viktigare, nått annat program elle nån annan. tog bara skiten som ett exempel för o passa in i verkligheten så bra som möjligt eftersom de gick på tv nyss..

hehe fan va ja drar iväg när ja ska skriva nått, ja vet ju själv hur de är o läsa långa saker. de värsta som finns, därför läser man de inte. så fattar inte att ja fortsätter skriva eftersom ingen kommer orka läsa detta.
men men.. då ger jag mig då!

hade typ inget viktigt i övrigt o skriva men va tvungen o döda lite tid så de fick bli ett par helt meningslösa rader..

Glöm inte bort o tycka om livet! Hur pass jävligt det än är. För livet är de enda du har.. Du är den som kommer stå sist kvar oavsett!

Puss & Kram! :D

Blev visst en blogg till slut ..

hade typ bestämt mig för o aldrig skaffa blogg men nu efter alla dessa söndagar när man sitter i ångest plågor efter helgens bravader o festligheter fick de va nog, alltid skönare o kunna skriva av sig om vad man känner o vill o blablabla.. för får man något uppskrivet såhär framför sig är det nog lättare o bearbeta saker o ting, de kan liksom hjälpa en med en hel del tror jag..

bara för att de just är söndag och dagen typ är slut o man ska tillbaka till verkligheten så kommer säkert detta inlägg låta som ett totalt jävla mörker, kommer säkert komma flera sånna inlägg för de är väl sån man är..
typ är man glad så är man glad så in i helvete o är man nere o tycker att allt är skit så går man in för det till 110% finns liksom inget mellan ting, elle jag har inte hittat de iaf.. men men..

vet inte hur man "bloggar" typ haha.. alltså måste man sitta typ såhär:
"Söndag kväll o klockan är 21.35, jag har precis brett mig en fin rågruts knäckemacka o sitter o spånar i om ja ska dricka mjölk elle saft soppa till.. idag har jag klätt på mig mina kläder och borstat mina tänder, sen fortsatte jag min intressanta uppföljning av hem till gården " o sen typ bla bla bla...

elle får man skriva typ som jag, elle som ja tror de här bloggen kommer o bli uppfylld av.. en massa känslor o synpunkter på saker. o typ hur man mår och om varför man gör de o att man har jävla bra polare o att mat är gott..

är väl ungefär ett sådant upplägg av min blogg kommer o bli.. inget jävla "ja klappa katten nyss" eller "jag har nageltrång" för sånna totalt jävla ointressanta saker vill inte folk höra (inte jag iaf) sen att dom kanske inte har en jävla som helst lust att höra om hur jag mår elle hur jävla rolig min vecka elle helg va heller så har man ju ett val, och de är ju att inte vara inne o läsa här.. ja hoppas typ på att man kommer ha 1 elle 2 läsare så man verkligen får det svart på vitt en gång för alla att man verkligen inte är intressant, de skulle typ vara kul, o att dom 2 personerna är ens mamma o hund elle nått.. nee men hoppas på lite roliga inlägg o sjuka saker så är jag nöjd iaf, resten överlåter jag till andra som gör de mycke bättre än vad ja gör..

de här va en liten inledning av det hela.. o nu har ja säkert dragit igång nått ja inte kommer klara av haha.. de kommer säkert sluta med att ja snart börja skriva om att; nu klappar jag min hund och nu borstar jag tänderna, inte för att ja har nån hund men skulle inte förvåna mig om ja vakna upp med en nästa söndag..

tack för mig hej!

Glöm inte bort att du är värdefull ...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0