Den som inte sår ska heller inte skörda!

Barappa pappapaapaapa paa parappa papapaa paa papa..
En ynka dag kvar på jobbet och sen en månad semester!
kommer bli riktigt skönt, men ändå känns de på nått sätt som sommaren är över. har väl varit för mycke regn sista tiden så kanske bara har känts som den håller på o ta slut. men sommaren flyttas ju framåt för var år som går på nått sätt. snart kommer man ju sola o bada i oktober.

har inte funderat så mycke över vad man ska skriva, elle vad man kan skriva om kanske.
men saker o ting surfar på, vågen är längre ibland o vissa stunder är den bara en knuff för o få en på fötter.
jag kan undra vad de är man går o väntar på, känns precis som man går i förhoppningar om att nått kommer hända, visst lär de göra det med sommar o semester o allt som hör där till men i övrigt är det precis som att man vill att dagarna ska gå fort så man kan va med o "de där". nån lustig känsla finns de i kroppen iaf.
o visst har man lite pirr o förväntningar på en del saker men dom sakerna är ju sånt man styr över själv. den andra känslan är precis som om någon annan styr över. men orka grubbla o tänka, blir bara en massa deppiga o meningslösa blogg inlägg då =)

jaaaahooooooopp...

skönt ord o fylla ut med för övrigt, en stoooor suck o ett lååångt jaaaaahooopp..

har hållt på o styrt en massa hemma, städat som en tok o blev varm o svettig så de blev o sätta sig o varva ner lite här. en del av mina kära vänner sitter just nu på chipsstaden,prasselstaden,störasigsåinihelvetepåfolkstaden, i folkmun filmstaden. dom fråga om ja ville hänga med, Visst! vad ska ni se?
-Transformers.
mhhmmm, njaa vet ifan..
haha hatar sånna filmer.
kalla mig fördomsfull när ja kanske dömer ut en film sådär när man inte sett den men betala 110 spänn för o se nån jävla helikopter förvandlas till en en mänsklig robot (elle hur fan de ska framstås som).
sitta o se sånt i 2,5 timme skulle göra mig till en robot.

Va o parta lite i nkpg i lördags o hamna på cromwell där Ken Ring drog av ett par låtar,
kul när de händer lite när man går ut sådär. va bra länge sen ja såg annat på krogen än fulla människor o brudar som inte lärt sig gå i högklackat.. 

nee nu ska ja ut o rasta mig själv en sväng. har haft min kära moders bil nu i nästan 2 veckor vilket har varit jävla skönt! 

Glöm inte bort att alla de mörka molnen är tillfälliga, dom är bara till för o skydda den blå himlen så himlen kan bevaras blå!

Vänner&Familj <3

Kärlek&Respekt

Jag kommer aldrig glömma!


Kysss! @-)--






RSS 2.0