Dan före dan!



Före helg alltså!

ska bli skönt med lite ledigt, ja vet iofs att det ändå är måndag snart igen men så får man väl inte tänka..
allt går så sjukt fort.. nästan dags o planera in vart nånstans man ska gömma sig på julafton..
o då menar ja verkligen gömma sig.. vet inte vad det är riktigt men har svårt för just julafton.. all jävla stress o glada miner som ska fejkas upp i ett ansikte som knappt vet om de vill lé.. 
men men, vad gör man inte för o vara andra till lags.. klart man säger god jul o spänner upp ett leénde till varenda käft man träffar. för trevlig ska man ju vara..

de är rätt sjukt de där.. träffar man på en busschaufför tex dagen innan jul eller någon annan som man möter som man inte känner, typ kassörskan i affären. träffar man på sånna människor vid sånna tillfällen när det är någon högtid så säger vi självklart god jul elle gott nytt år. men de går fan inte säga typ, ha en bra dag elle trevlig helg! nee de går ju inte vara så trevligt en helt vanlig dag lixom..

men de finns värre saker vi märkliga varelser håller på med.. en av dom som kan störa ihjäl mig är bland annat när man sitter o väntar på en buss.. man va typ först i holken o har väntat längst, sen droppar de på folk allt eftersom, o när bussen kommer trycker det aset som stått minst tid o väntat sig fram o går på först.. visst! han kan inte veta vem som har stått längst tid o väntat men inte fan är det han iaf, så mycke vet han ju om han kom sist till hållplatsen.. eller andra idioter som inte kan tyda skyltar i trafiken.. mitt hjärta slår trippla slag o svetten bara rinner ner för pannan när ja ligger bakom en bil jävel som kör i 30 fast att de är 50.. ja vet att i detta läge kanske det är mer fel på mig men hur jävla svårt äre o läsa en skylt!? som en väg i kära malmslätt tex..
på den står det 30, sen under den är det en tilläggsskylt där det står 07:00-17:00 och under där typ 18/8-7/6
(vet inte om datumet stämmer exakt men måste bara ge ett exempel) vilket innebär att mellan typ juni o augusti så är det 50! meen det är tydligen bara jag i hela jävla världen som har förstått de.. o det värsta är att hur arg man än blir så kör dom ändå i 30.. ja har försökt o göra de flesta tecken o symboler med händerna till folk framför men inte med något lyckat resultat.. sist nu för bara nån vecka sen tuta jag och visade upp 5 fingarar (som i 50) då vände sig varenda käft i bilen sig om o glodde, alla 5 samtidigt som om dom va nära en krock typ. fast att de bara va lilla jag som satt med uppspärrade ögon o vifta med hela handen.. undra hur snacket gick i den bilen...
aja..

nu börjar de bli sådär jobbigt långt igen men de skiter jag i för ja måste skriva en sak till..
såg på tv nyss om den där IPRED-lagen om fildelning o de, var väl bland annat eva dahlgren och glenmark som influera på lite bilder och prata lite i tv..
och det är väl självklart att dom sitter o tjuter små nubb när det gäller sånt här för vem fan vill köpa deras skivor liksom? dom laddas väl inte ens ner? de vet väl alla att den som går o köper en glenmark cd blir klassad som idiot.. är väl en sak om man sitter hemma i smyg o laddar ner skiten men de tycks ju ingen ha gjort heller. perfekt för dom o passa på o få lite tid i media så nån där ute kanske kommer o tänka på dom..
kan inte förstå att nån av dom har tjänat pengar på musiken iofs, men de verkar dom visst ha gjort.. aa fast inte nu längre tydligen.. elle hoppas inte iaf..

imorrn är det fredag så va snälla mot varann!!
sov gott o vakna i tid!

puss&kram!

Kommentarer
Postat av: TC

Du, Jag och en platta bärs på julafton...?



Hahaha du fick mig att skratta högt idag med! Ta hand om dig!

2008-11-14 @ 13:57:19
URL: http://zlapptazk.blogg.se/
Postat av: Conny med K

SÅ DE ÄR DU SOM TUTAR PÅ MEJ NÄR JA SKA TA DE LUGNT I TRAFIKEN VAAA?!?!?!

2008-11-14 @ 23:12:17
URL: http://fightforyourlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0