blogg blogg blogg...

har nästan glömt bort de här med bloggeriet..
vore ju synd o lägga av så här tätt inpå premiären av den liksom..

så vad ska man skriva?? hmmm, orkar ju inte hålla på o skriva sånna där långa inlägg varje gång för då vet ja ju att ni inte läser skiten.. vill ju inte va som nån jävla Alexander Schulman elle nån annan av dom där jätte mupparna som försöker rida sig in i saker på andras bekostnad. vill o kommer aldrig vara i närheten av o bli nån sån alltså men om man latjar upp ett nytt inlägg per dag så lär väl nån jävla bloggspanare ringa en om ett par år för o försöka tjäna pengar på en elle nått.. äre inte så de går till? verkar lite som så.. verkar som det sitter folk där ute i cyber rymden som är lite av sånna där agenter som de finns i fotboll bland annat, att de sitter sånna o glor runt på blogg sidor o försöker värva in nya stackars vilsna själar i blogg djungeln. eller att någon stor äcklig reklambyrå märker att de springer mycke folk inne på en vissa blogg eller sida, då är dom genast där o knackar på o vill slänga upp nån jävla deal så asen kan tjäna ännu mera pengar på stackars vanligt folk.. iof är väl inte vi som bloggar så vanliga för nånstans har de väl gått snett när man måste hävda sig på ett jävla tangetbord o lägga ut sitt lilla liv på WORLD WIDE WEB...

men men.. snart är väl de här lika inne som ett par jävla converse dojor elle facebook.. elle det kanske de redan är? o converse skor kanske är ute för länge sen, är väl bara jag som är lite bakom, som inte riktigt fattat mig på all ny skit som kommer.. men de är rätt schysst ändå de här.. man får lite utlopp för vad man tycker o tänker o man kan dela med sej av de, istället för o gå hemma ensam o svära på tex nått dumt jävla tv-program elle nån jävla granne som inte lärt sig o gå normalt fast att gubbfan kanske är 50 bast. som bara MÅSTE gå med hälarna före o trycka till så mycke dom kan när lilla jag ska sova.. fast de är klart, dom får ju visserligen igen på helgen när man sitter o flummar till något roligt klipp på youtube elle lyssnar på nån schysst musik.. men men.. de är såhär de är.. bara gilla läget o rätta sig in i lilla ledet.. lär ju inte vara någon skillnad på nu och då (senare i livet asså) vad det gäller de här..
eller??

'Qui vivra verra'

med andra ord, den som lever får se!

puss o god natt till alla underbara, ni andra kan få en kram!
på återseénde här ifrån Jockes vardagsrum, klockan är nu 21:49 och det börjar bli tajm för drömmarnas värld!
glöm inte bort att inte glömma bort varandra, människor är viktiga.. de flesta av oss iaf!

FAAN, nu blev de ju sådär tråkigt långt igen som ja inte ville ha de.. de liksom bara flöt på.. blir som en drog de här.. skulle kunna fortsätta en massa mer men de orkar ja inte, o ingen av er som kanske vill försöka läsa de här heller..
nee nu ska ja ge mig... nu ger ja mig!!

så nu har ja gett mig.. ligger redan o sover.. typ..
de är ju som en dålig drog de här.. trodde de va hjärnan som bestämde över fingrarna men de är tydligen fingrarna själva som bestämmer över sig själva liksom.. konstigt de där..
kanske borde skriva lite om de oxå? om hjärnans funktioner o uppbyggnad.. 
haha joo elle hur som om ja vore rätt person för de.. skulle inte tro de va!! 
nee, skit ner er! 



o du! mmm du ja... kom o myys sa ja!

Tjoflöjt o tack för mig!

Kommentarer
Postat av: tiiihiiiiihi

haha joooooo! hjärnans funktion är du en riktig hejare på! SåDeSå! jaaa juuust det Calle. Calle schulman. Jooo de passar dig. de e ju du som är han som är han. Calle alltså. PuuuuuusssPåååååDe!

2008-11-10 @ 22:10:02
Postat av: TC

hahaha jag skrattade högt mot slutet av bloggen! Sluta inte skriv för du skriver så jeffla bra, du har ditt eget sätt verkligen.. puss i ljumsken!

2008-11-12 @ 09:55:26
URL: http://zlapptazk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0