Inget är aldrig något bra ...

jahoopp.. va länge sen man va inne här nu så dax o dra ner lite rader, såhär börjar väl dom flesta av mina senaste inlägg men känner att de är en bra öppning på nått sätt =)

har funderat en del sista tiden på ifall gräset verkligen är grönare på andra sidan?
det är de inte..
det ser bara lite mera nyklippt ut i början, men även de gräset växer och blir stökigt..
de gäller att aldrig nånsin låta sig tas ner. att varje dag känna att nått nytt är på gång att det är en ny dag som ska tas i land tills man landar på kudden på kvällen igen, man får aldrig ta någon dag eller någo(n)t för givet. känns som man bara går runt o väntar, men vafan väntar man på? jo just o komma till lite mer insikit om att de inte finns nått o vänta på..
förutom matriella ting som tex resor elle att man fyller år elle ska köpa ny bil.. men va är de?
de är väl inget här i livet.. livet handlar mycke om hur andra lever sitt liv på nått sätt.. man ska vara självständig o stark o allt sånt, men måste man verkligen de? kan man inte hjälpas åt med allt sånt? att inte vara stark utan starka, att inte vara självständig utan självständiga...
finns tillräckligt med egon som sätter sig själv i främsta rummet hela tiden, dom människorna är små o ynkliga inom sig. rädda o osäkra.. är det så farligt att be om hjälp tex? istället för o tro att man klarar allt själv..
vi kommer ingenstans om vi inte bryr om oss varandra och personen bredvid.
för allt vi egentligen har är varann, visst är de väl så att du är en individ och hur du än gör i livet och vilka vägar du än tar så är det du och bara DU som kommer stå där sist kvar. i många lägen är de så, att när den stunden kommer som vi alla vet kommer o komma så är det du som är med om den, o den stunden är du med om själv, men innan allt sånt så kan vi väl iaf ta vara på  varandra och bry oss, innan det är försent. för det kan komma fortare än nått annat.
inget mera; ta för givet..  

veckorna går sjukt fort, närmare semestern för var dag.. känns bra, känns som man kan stå ut med att klockan ringer 05.15 på morgonen.
hoppas de varma klotet kan titta fram lite mera bara o att det inte blåser som gudrun,stina,ann-charlotte,nizze o pelle o fan o allt vad dom heter..
men regn o blåst behövs väl oxå för ett solsken =)

Nu blir de o slita sig härifrån o invänta min kompanjon Dregen!
ha en underbar kväll o en ännu bättre helg!
o drick hälften av vad ni tänkt o dricka :)



Tack mitt hjärta för alla stunder du ge(tt)r mig..





What you give is what you get..  ?





Du har en stabil plats i mitt hjärta,
oavsett <3






Kommentarer
Postat av: Ts...

Värmen och kärleken läker mina sååår,

tack för du håller i mig när jag ostadigt står. <3

2009-05-30 @ 02:31:51
Postat av: Anonym

alltid är det något som är bra! Tänk på det du istället ! :) Annars blir man ju bara ännu mer deprimerad. Och det är ju inget vidare , eller hur ?

2009-06-11 @ 20:20:28
Postat av: J

rubrik texten är inte riktigt menad så, utan att Ingenting är aldrig nått bra, det är inte menat att Inget är bra.. :)

2009-06-11 @ 20:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0