dan före dan sen är de onsdag..

Jaha ja.. ska försöka få in ett inlägg nu innan dagarna drar iväg o man inte har nån tid för o skriva.
förvånadsvärt många som läser, de är kul. vill bara poängtera om att när ja skrev inlägget nedan va ja lite tankspridd o lät de fara iväg, jag ska tillägga att ja inte är kär i någon eller har något förhållande alls! blev bara lite sentimental o tänkte tillbaks på gamla tider.. så de är inget mer med det :)

skönt för övrigt med lite ledigt nu i dagarna.. mindre skönt med julen dock! en massa stress o påklistrade leénden som inte leder någon mer stans än just för studen.. jag har det iofs rätt så skönt o behöver nog kanske inte försöka hålla upp någon slags fasad man inte pallar med, jag träffar dom ja håller varmt om hjärtat och försöker inte att umgås med människor som lever i den där trista och traditions enliga världen där alla ska lé och vara glada på jul.. nee tacka vet ja typ slappa hemma hos mormor med lite käk o sen framåt kvällen dra ihop sitt älskade kompis gäng o spela nått spel o kanske dra i sig ett par bärs.. elle kanske, så lär de bli.. stilla sin egna lilla julstämning med ett par öl.. inget bra kanske men fan värt de.. 

trevlig reklam som gick på tv nyss förövrigt, hoppas en massa tråkiga svenssons sitter hemma o myser med lite mat framför tvn!
Gardasil -mot livermoderhalscancer, kan även förebygga kondylom och cellförändringar på blygdläppar, livmoderhals och slida..   trevligt o få de uppkastat i huvvet med lite god mat o en klunk vin i käften..
de gör ju inte saken bättre att nästan varenda jävla familj typ har en 50 tums tv också, så inte så svårt o missa nått som dyker förbi on das television!
iofs är väl den reklamen lite mildare än den med svamp i underlivet.. tycker de är märkligt att allt är så acceptabelt nu för tiden, bra på ett sätt kanske att allt har blivit så pass öppet men skulle en sån reklam dykt upp på tv för ett par år sen skulle de väl blivit ett jäddra härj.. men den där gamle stofilen till tittarombudsman på tv4 har la somnat in under nån bag in box tillsammans med
 Bengt Frithiofsson så de är väl ingen som bryr sig längre..

vill önska alla som förtjänar det en riktig trevlig jul o allt de där! glöm inte bort att man även kan hälsa på dom man bryr sig om även utan högtidsdagar!
man vet aldrig när sista julen blir så håll i er och va rädda om er!



va bara tvungen o mysa till de med en bild oxå!



även solen har sina fläckar och så även tomten! var den här gubben har fläckar vetifan o ja vill helst inte veta det heller..
Puss & Hej!


Kommentarer
Postat av: Fia

Hoppas du hade en bra jul och att du log tillräckligt mycket! haha. Well, aset bra blogg iaf :P

2009-01-04 @ 17:00:01
URL: http://fialottaa.blogg.se/
Postat av: nyfiken

känner du fia?

2009-01-22 @ 13:50:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0